Sportélet a Tisza-parti Általános Iskolában

 

Röplabda

A röplabda több évtizedes múltra tekint vissza iskolánkban. Ebben az évben is várjuk sok szeretettel röplabdázni vágyó 2-5. osztályos lányokat. Célunk a sportág megszerettetése, a megfelelő labdabiztonság megszerzése, a röplabdás alapokon túl más labdajátékok megismerése.
Evről-évre a megyei diákolimpiai versenyek győzteseiként kerül ki iskolánk. A felsős osztályba járók tovább fejlődhetnek a színvonalas SZRSE színeiben, amely egyesület az ország egyik legjobb röplabda utánpótlás nevelő centruma.

Az edzéseket vezeti: Bezdán Katalin

Labdarúgás

Labdarúgás tömegsport órák indulnak főként alsós fiúk számára, akik az iskolán belül szeretnének ismerkedni ezzel a sportággal.
A tanulóink foglalkoztató edzésen vehetnek részt korosztálynak megfelelő beosztással.

Az edzéseket vezeti: Kanalas Dávid

Kosárlabda

Továbbra is kosárlabda előkészítő foglalkozásokat tartunk 1-4. osztályosok számára. Heti két alkalommal ismerkedhetnek meg a labdázás rejtelmeivel. A gyerekek a SZEDEÁK sportegyesület által irányított szakemberek edzik és versenyeztetik különböző utánpótlás versenyeken. Az MKOSZ szervezésében indított Palánta Program részesei vagyunk és ügyességi jamboree-kon veszünk részt.

Az edzéseket vezeti: Szilágyi Nóra

Vízilabda

Iskolánk tehetséges tanulóinak a Vízipóló Suli Egyesület szervezésében külső, uszodai helyszínen van lehetőségük a továbbfejlődésre, tehetségük kibontakoztatására.

Nemcsak a hazai Diákolimpián érnek el dobogós helyezést diákjaink, de a nemzetközi megmérettetésekben is kimagasló eredményeket érnek el.