Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatók!

Köszönjük, hogy az elmúlt években gondoltak ránk, és alapítványunk működését adójuk 1%-ának felajánlásával, valamint célzott támogatásokkal segítették.
A Tisza-parti Általános Iskoláért Alapítvány célja a tehetséges, kiemelkedő eredményeket elért diákok támogatása, a hátrányos helyzetű tanulók segítése, az egészséges, környezettudatos életre nevelés, valamint a sport- és kulturális programok támogatása.
Célkitűzésünk, hogy minél több Tisza-partis diák részesüljön az alapítványi támogatásokból, ezért a szülői közösség javaslatai és az iskola pedagógusainak a kérései alapján minden évfolyam számára igyekszünk megtalálni a megfelelő támogatási formákat, melyekről az alábbi táblázatban tájékozódhatnak.

Évfolyam

Támogatás

1. beiskolázási programok, elsősök fogadása, Tisza-partis kitűző vásárlása
2. füvészkerti programon való részvétel támogatása
3. vadasparki programon való részvétel támogatása
4. vadasparki programon való részvétel támogatása
5. a János Vitéz Látogatóközpont programjain való részvétel támogatása
6. a szövegértési készség fejlesztése érdekében könyvvásárlás támogatása
7. pályaorientációs programon való részvétel támogatása
8. könyvvásárlási utalványok, plakettek vásárlása a valamilyen területen kiemelkedő ballagó diákok számára, szülők köszöntése

Alapítványunk pályázatot nyújtott be a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsához „A hely a biztonságért” címmel. Az ötletpályázatunkon megigényelt 4 150 000 Ft–ot a tanács elnöke egyedi támogatásban részesítette. A támogatással az iskolakertben oktatóbázist, valamint egy biztonságos iskolapszichológusi szobát alakítunk ki egyéni és csoportos foglalkozások számára.

Sajnos a világjárvány miatt immár 3. éve nem tudjuk vállalni, hogy alapítványi bált rendezzünk, s annak bevételével járulhassunk hozzá a támogatásokhoz.

Az évek során megtapasztaltuk, hogy sokan Önök közül figyelemmel kísérik az alapítvány tevékenységét, egyetértenek a célkitűzéseivel, és a lehetőségeikhez mérten szívesen támogatják az alapítványon keresztül az iskola diákjait.

Tisztelettel kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-ának a felajánlásával 2022-ben is támogassák intézményünk alapítványát.

Név: Tisza-parti Általános Iskoláért Alapítvány

Adószám: 18457720-1-06

Az osztályközösségektől érkező, valamint az egyéni felajánlásokat is köszönettel fogadjuk.

Szeged, 2022. február 8.

a Tisza-parti Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriumának tagjai