Tisztelt Szülők!

 

Az alapítványi források segítségével 2016-ban is szeretnénk megvalósítani iskolánk színes közösségi-, nevelési-, sport programjait, szeretnénk vásárolni az oktatást-nevelést segítő eszközöket, és szeretnénk jutalmazni azokat a tanulóinkat, akik a tanulmányi-, és sporteredményeikben kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Ezen szándékunk a továbbiakban is az Önök támogatásával lehetséges.

Ezért kérjük támogassák adójuk 1 %-ával iskolánk alapítványát:

 a Tisza-parti Általános Iskoláért Alapítványt.

 

A szülőknek eljuttatott vagy az alábbiakban letölthető rendelkező nyilatkozat kitöltése teszi lehetővé az Önök támogatását.

Az adó 1%-ról történő rendelkezés menete:

  1. Kérjük töltse ki a kézhez kapott nyomtatványt vagy töltse le és nyomtassa ki az alábbi nyilatkozatot:

Tisza-parti általános Iskoláért Alapítvány

KLIKK

  1. Tegye kis borítékba, amelyen kérjük feltünteti az Ön adatait!
  2. Juttassa el ezt a lezárt borítékot munkáltatójához vagy a NAV-hoz (APEH-hez)!
  3. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
  4. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2015. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet 2016. május 20-ig. Kérjük, írja be Alapítványunk adószámát!
  5. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2016. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.

 

TÁMOGATÁSUKAT KÖSZÖNETTEL FOGADJUK