A Bolyai Matematika Csapatverseny igen népszerű iskolánk diákjai körében. Nemcsak azért, mert a versenyt az iskolánkban rendezzük, hanem, mert a négy csapattagnak közösen kell megfejtenie a feladatokat. Az együttműködés, a közös ötletelés az idén kiemelkedő eredményeket hozott.

A harmadik osztályos kategóriában a Csongrád megyei I. helyezett iskolánk 3. b osztályos csapata lett, tagjai: Juhász Zsombor, Csapó Zsombor, Szűts Szilas és Vadkerti Vince. A II. helyezést is sikerült megszereznünk, a csapat tagjai: Bartos Kinga, Bonifert Blanka, Cziner Szófia és Sahin-Tóth Blanka szintén 3. b osztályos tanulók. A gyerekeket Véber Krisztina tanítónő készítette fel a versenyre.

A verseny díjkiosztója a felsőbb évfolyamos diákoknak is izgalmas perceket okozott. Az 5. osztályos és a 8. osztályos kategóriában is iskolánk csapata hozta el az első helyezetteknek járó elismerést és ajándékot. Az 5. b osztályos csapat tagjai: Juhász Emma, Bedő Patrik, Rideg Máté, Rucz Ágoston és a 8. b osztályos csapat tagjai: Jakusch Tamás, Ádám Bogát, Vojnár Péter, Vojnár Dániel. Felkészítő tanáruk Udvarhelyiné Béres Irma.

Büszkék vagyunk mindazokra, akik sokat tettek ezekért az eredményekért!

Udvarhelyiné Béres Irma