BALLAGÁS 2019-2020. TANÉV

Iskolánk egyik legmeghatóbb, legbensőségesebb ünnepét, nyolcadikos tanulóink búcsúztatását ebben a tanévben a járványügyi előírásokat figyelembe véve nem hagyományos módon, iskolai szintű rendezvényen, hanem osztályszinten szerveztük meg.  Intézményünk gyönyörűen, az ünnep hangulatának megfelelően feldíszített udvarán vártuk nyolcadikos diákjainkat és szüleiket június 19-én. Sajnos a délután leszakadó eső miatt az udvarra tervezett ünnepség helyett a tornateremben tudtuk elbúcsúztatni ballagó végzőseinket a szülői munkaközösség 2-2 tagja jelenlétében. A meghívott hozzátartozók az iskola udvarán kísérhették figyelemmel az ünnepi műsort, amelyen az intézményvezető, az osztályfőnökök, a hetedik és nyolcadik évfolyam illetve a szülői közösség képviselői mondták el búcsúgondolataikat. Megható és lélekemelő volt, amikor Aradi-Szabó Anna mint leendő felső tagozatos diák csodaszép énekhangjával egy búcsúdallal köszönt el a felső tagozatos ballagóinktól.

Az ünnepségsorozat végén a 8. c osztály képviselői átadták a hetedik évfolyamos gyerekeknek intézményünk zászlóját és jelképes kulcsát, amely iskolánk szellemiségét és annak értékrendjét hivatott őrizni.

Az ünnep hangulatáról beszéljenek a képek.

8. a

8. b

8. c

BÚCSÚVIDEÓ

Diákjainknak és szüleiknek készítettünk egy búcsúvideót akkor, amikor még a járványügyi helyzetnek megfelelően nem tudtuk, hogy megvalósulhat a jelenléti ballagás. Ezt a felvételt jó szívvel ajánljuk azoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik nem lehettek jelen a 2019-2020. tanév ballagási ünnepségen.

Az felvétel az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=OEO-rev4RCo

Schaller Györgyi
intézményvezető