Iskolánkban hagyomány a víz világnapján, március 22-én felhívni a figyelmet vizeink fontosságára. Így volt ez az idei tanévben is.

Az idén versenyt hirdettünk az osztályoknak.
Az alsó tagozaton minden kisdiák készített egy halacskát! Az elkészült művek között kerestük a „legeket”. A legérdekesebb, a legélethűbb, a legnagyobb, a legvidámabb, a legszebb színekkel készült alkotásokat, melyekkel, a Diákönkormányzattal közösen, Szilágyi Katalin és Kovács Csilla tanárnők segítségével, az iskola ablakait, ajtóit, majd a paravánokat díszítettük fel.

Zsűrizésre Gazsóné Sári Mária tanárnőt és Horváth Zsolt tanár urat, valamint a nyolcadikosok közül a képzőművészet irányában továbbtanulni szándékozó tanulóinkat kértük: Bálint Kincsőt, Dunai Lilit és Vass Barbarát.

A pontszámok összesítése után hirdetjük ki a zsűri által „legeknek” tartott alkotásokat.

A halak értékelése az összesített eredmények szerint:

-legvidámabb Fackelmann Bálint 1.a
-legszínesebb Pálus Lóránd 1.c
-leg élettelibb Bodnár Tamás 2.c
-legviccesebb Elek Dániel 3.b
-legnagyobb Terhes Botond és Havass Vince 1.c
-legmókásabb Bulik Zsófia 2.c
-legjobb 3D-s cápa Szabó Lilla 2.c
-legszebb fonalas Bedő Dalma 4.b

Felső tagozaton az osztályokat felkértük egy plakát készítésére. A beérkezett plakátokat a zsűri (Szilágyi Katalin, Horváth Zsolt, Gazsóné Sári Mária) értékelte. Ezeket az alkotásokat az aulában állítottuk ki.

A zsűri döntése szerint első helyezést az 5.b osztály, második helyezést a 6.a osztály, harmadik helyezést a 7.b osztály tanulói által készített plakát kapott.

Köszönjük a támogató pedagógusok és tanulóink munkáját!

Kovács Csilla

Fotó: Fejes Éva