2024. február 24-én négy év – a világjárvány miatti – kihagyás után egy új helyszínre, az iskolához közeli vendéglátóhelyre várta a Tisza-parti Általános Iskola alapítványa az intézménybe járó diákok szüleit, azok jó barátait és az iskola pedagógusait egy zenés-táncos mulatságra. Alkalmat kívántunk teremteni a találkozásra, a beszélgetésre, a kikapcsolódásra, és egy nemes cél érdekében összefogásra ösztönözni a közösségünket.

A szülői közösség vezetője kézbe véve a szervezést folyamatos kapcsolatot tartott az osztályok szülői munkaközösségeinek a képviselőivel, tervezett, átgondolt, szorzott-osztott, fáradhatatlan munkával biztosította azt, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveztük. Örömünkre szolgál, hogy sikerült olyan bált megszervezni, amelyet sok szülő és pedagógus megtisztelt a jelenlétével.

Az est rövid műsorral kezdődött, melyben hallhattuk a Szeged fanfárt trombitán, kiemelkedően tehetséges 8.-os tanítványunk előadásában egy musicalrészletet, egy vidám népmesét a pletykás vénassszonyokról 3.-os elbűvölő mesemondó diákunk tolmácsolásában, valamint két látványos és lendületes akrobatikus rock and roll produkció járult hozzá a táncos mulatság hangulatának a megalapozásához, melyben egy 6. osztályos diákunk is részt vett.

Sok és értékes ajándék érkezett a tombolasorsolásra, a szülők egyéni támogatásokkal is hozzájárultak a bál sikeréhez. Mindezek azt bizonyítják, hogy a családok fontosnak tartják a törekvéseinket, és jó szívvel állnak az alapítvány célkitűzései mellé.

Az est egyik fénypontjaként egy meglepetéssel kedveskedtünk a bálon részt vevőknek: a vacsorát követően egy 100 szeletes alapítványi báli csokoládétortából fogyaszthattak vendégeink.

Tisztelt Szülők! A Tisza-parti Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma nevében hálásan köszönöm, hogy felajánlásaikkal hozzásegítenek bennünket a céljaink megvalósításához.

Terhesné Rozik Edit, az alapítvány kuratóriumának pedagógus tagja