Tisza-parti iskola tanulói a Kosárpalánta Programban

 

MIÉRT IS VAGYUNK BÁZISISKOLA?
Mert a KOSÁRPALÁNTA PROGRAM célja, hogy átfogó, egységes sportszakmai koncepciót kínáljon a 6-9 éves korosztály számára. A program alapja a széleskörű képességfejlesztés, mellyel megalapozhatjuk akár a későbbi versenyszerű sportolást, de hasznos hátteret adhat a mindennapi élethez is. Célunk, hogy megteremtsük a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben a programban résztvevő gyerekek képesek legyenek a fizikai képességeik maximális kiaknázására, és ezt ne korlátozza semmilyen, a múltból eredő hiányosság. Ennek érdekében a program ötvözi az atlétika, a gimnasztika és a küzdősportok hasznos alap mozgásanyagát a kosárlabda megalapozó gyakorlatanyagával.

Az Országos Jamboree megmérettetésre május 19-én kerül sor Kiskunfélegyházán.
A programban iskolánk 3. a osztályos tanulói vesznek részt.
Versenyre fel! Hajrá Tisza-parti!

ATLÉTIKA TÖBBPRÓBA DIÁKOLIMPIA

 

2017. április 24-én rendezték meg az atlétika többpróba városi diákolimpiát a IV. korcsoportosok számára, ahol lányaink a III. helyet szerezték meg.

Gratulálunk a bronzéremhez!

A csapat tagjai:

Árgyelán Dóra
Győri Borbála
Kertai Júlia
Kis Kincső
Rácz Tamara

TISZA-PARTIS KOSARAS FIÚK A MEGYEI VÁLOGATOTTBAN!

 

Az MKOSZ ebben az évben is megrendezte az U11 –es korosztály megyei válogatottjának tornáját. A Tisza-parti Általános Iskolából három kosárlabdázónk került be a megyék legjobbjai közé!

Bartos Bence (5.a), Dragon Botond (4.b) és Mészáros Tamás (4.a), mindhárman a SZEDEÁK Aranysakálok U11-es csapatának meghatározó játékosai. Hatalmas gratuláció illeti a gyerekeket a kitartó, egész éves munkájukért és a kimagasló teljesítményükért. Edzőjük, Szilágyi Nóra tanárnő méltán büszke fiaira.

További sok sikert és eredményes versenyzést kívánunk!

BARTOS BENCE

DRAGON BOTOND

MÉSZÁROS TAMÁS

KÜLFÖLDI SPORTSIKEREINK

 

Szeptember eleje óta külföldön tartózkodó végzős diákunk, Maronka Zsombor a nagy múltú Kosárlabda Klubhoz, a Joventut Badalonához szerződött. Kimagasló kosárlabda tudása tette lehetővé, hogy sportkarrierjét Spanyolországban folytassa, tanulmányait viszont még a Tisza-parti Általános Iskolában fejezi be magántanulóként.

Nagyon büszkék vagyunk rá, és további sportsikereket kívánunk neki!